«

»

Jul 13

Album siap & delivered

Sekadar nak update album noraisah & salihin sudah disiapkan dan di deliver. Lama dah siap tapi memang takde masa nak update blog. turn around time mengupdate blog dah jadi lebih sebulan dari tarikh event. Memang tak boleh jadi ni. Kena berbuat sesuatu ni. Antara reason dah lama tak update blog:

  1. Bapa mentua saya kembali ke rahmatullah
  2. Kemudian Isteri jatuh sakit
  3. Anak kena demam panas 4 hari
  4. Anak baik saya pulak demam panas. Sampai sekarang masih belum fully recover
  5. Saya resign dari tempat kerja. Jadi banyak benda nak deliver
  6. Saya join company baru. Dengan waktu kerja berbeza saya masih belum dapat menyesuaikan masa dan tubuh badan saya serta minda saya untuk menerima perubahan
  7. Album ada 2,3 set lagi yang belum disiapkan
  8. Laptop buat hal!…

Kesimpulannya bulan ni adalah bulan dugaan buat saya. Saya harap anda dapat bersabar jika terdapat sebarang kelewatan dari pihak saya.

Album yang telah di deliver.

Dalam kenangan…ikan dibelakang tu semua dah jadi arwah…sedih 🙁

terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>