«

»

Dec 13

Anisah & Faizal @ Kampung Awat, Segamat

Alhamdulillah, selesai task pada 3hb Disember yang lepas. Kini kami dalam proses editing dan printing. Ini kali kedua saya shoot di rumah yang sama. belum pun setahun saya shoot wedding adik pengantin saya di hire untuk kali kedua.

Bila orang suka dengan hasil kerja kita mesti orang tak segan-segan untuk panggil kita lagi atau rekemen kepada kawan-kawan mereka. Apa pun alhamdulillah…

Baiklah, hari ni saya cuma nak kongsikan gambar-gambar sesi outdoor pengantin. Lokasinya adalah di atas jambatan sungai kampung Bangkung. Hanya sekangkang kera je jaraknya dari rumah pengantin. Kebetulan air naik selepas hujan jadi kami cuma dapat bergambar di atas jambatan. Kami di Saifudin Photography mengucapkan tahniah dan terima kasih daun keladi. Inilah sebahagian gambar yang dapat saya kongsikan di sini.

Suka dengan gambar-gambar kami?…jika ye sila-sila lah hubungi kami di talian 017-7149632

1 ping

  1. Delivery set mockup sticky album Anisah | Saifudin Photography

    […] adalah sambungan kepada entry saya yang lepas di http://photography.saifdesign.com/anisah-faizal-kampung-awat-segamat/┬ácoretan saya ringkas saja. Sebab dah tengah malam dan saya demam. Ini adalah album yang telah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>