«

»

Feb 22

Azie & Eddi @ Palong 8, Negeri Sembilan

Assalamualaikum kepada semua pembaca dan yang melayari blog ini. Ini adalah job kami pada bulan Ogos 2017 yang lalu. Sudah lama tapi baru hari ni berkesempatan untuk update story dalam ni. Azie dan Eddi berkenalan di tempat kerja dan Eddi ni customer kami yang paling jauh lokasi pekerjaannya. Nak tau di mana? tu…kat liberia… kali pertama dengar ada orang Malaysia kerja di sana.

Majlis akad nikah telah berlangsung di Masjid Palong 8 dan majlis persandingan telah berlangsung di kediaman pengantin perempuan. Lokasi outdoor pula kami jalankan di sekitar kawasan sungai di Kampung Jeram Panjang. Walaupun lokasi ini kelihatan sudah tidak terjaga dari aspek kebersihan mungkin kerana ramai pengunjungnya tetapi lokasi ini masih kekal dengan jeram berbatu dan ditambah dengan pokok-pokok hutan yang masih terpelihara. Jom tengok beberapa shots kami di situ.

Kepada yang berminat mendapatkan perkhidmatan kami jangan segan-segan untuk hubungi kami dengan segera di 0177149632

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>