Category Archive: Outdoor

Feb 18

Post wedding Rodhiah dan Suami @ Putrajaya

  Bismillahirrahmanirrahim. Lama kami tak update blog ini. Hari ini pun ringkas sahaja. Cuma update hasil kerja untuk post wedding. Jika berminat dengan perkhidmatan dan hasil kerja kami bolehlah whatsapp ke 0177149632

Feb 22

Azie & Eddi @ Palong 8, Negeri Sembilan

Assalamualaikum kepada semua pembaca dan yang melayari blog ini. Ini adalah job kami pada bulan Ogos 2017 yang lalu. Sudah lama tapi baru hari ni berkesempatan untuk update story dalam ni. Azie dan Eddi berkenalan di tempat kerja dan Eddi ni customer kami yang paling jauh lokasi pekerjaannya. Nak tau di mana? tu…kat liberia… kali …

Continue reading »

Feb 25

Nurazielaizzati & Sahrulazmie @ Kampung Lubuk Selumar

Banyak cerita tentang pelanggan kami yang out of radar dari blog ini akibat kami terlalu sibuk dengan hal lain. jadi bermula Februari 2017 ni kami akan cuba update sedikit demi sedikit job-job kami sepanjang 2016. Post kali ni tentang pelanggan lami Nurazielaizzati dan pasangannya Sahrulazmie yang telah melangsungkan perkahwinan mereka di Kampung Lubuk Selumar, Segamat. …

Continue reading »

Feb 25

Saiful & Miela @ Gemas, Negeri Sembilan

Ini adalah repost kali kedua tentang pasangan ini akibat post sebelum ni telah dua kali dihack/godam oleh pihak tidak bertanggung jawab. Sedikit yang boleh dikongsikan pasangan ini telah mengampil pakej mockup sticky album. Sesi outdoor telah dilangsungkan di kawasan sawah padi Kampung Bangkahulu dan di kawasan kolam di Kampung Londah, Gemas. Beberapa keping gambar yang …

Continue reading »

Oct 05

Nuratiqah & Ilham @ Hulu Langat

Majlis pernikahan dan persandingan Nuratiqah dan pasangannya Mohamad Ilham telah berlangsung di Hulu Langat. Majlis pernikahan telah berlangsung di surau berhampiran dan dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan. Majlis persandingan turut diserikan lagi dengan persandingan pasangan abang pengantin perempuan yang telah melangsungkan perkahwinan lebih awal. Pada majlis ini kesemua team member kami Rizal, sham, zamir …

Continue reading »

Older posts «