Category Archive: Sticky album

Oct 05

Nuratiqah & Ilham @ Hulu Langat

Majlis pernikahan dan persandingan Nuratiqah dan pasangannya Mohamad Ilham telah berlangsung di Hulu Langat. Majlis pernikahan telah berlangsung di surau berhampiran dan dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan. Majlis persandingan turut diserikan lagi dengan persandingan pasangan abang pengantin perempuan yang telah melangsungkan perkahwinan lebih awal. Pada majlis ini kesemua team member kami Rizal, sham, zamir …

Continue reading »

Jan 14

Nor Ain & Mohd Awaluddin @ Felda Selancar

2013 adalah tahun yang amat baik buat team Saifudin Photography. Juga tahun yang memberikan petunjuk positif untuk masa hadapan di mana merekodkan jumlah customer paling ramai setakat ni. Selaku founder, saya berasa amat bersyukur dan terima kasih kepada yang telah memberikan kepercayaan kepada kami. Kami tahu masih banyak kekurangan yang perlu kami baiki. Doakan semoga …

Continue reading »

Nov 11

Aishah & Faizal @ Kuala Kelawang, Negeri Sembilan

Majlis perkahwinan Aisyah dan Faizal telah berlangsung pada 24 dan 25 Mei 2013 di Kuala Kelawang Negeri sembilan. Majlis mereka telah dihadiri oleh senior photographer kami iaitu Rizal Mohd. Pasangan ini mengenakan busana serba unggu yang amat menarik. Boleh dikatakan gambar-gambar yang di shoot pada majlis ini menarik dengan composition yang baik daripada Rizal. Nampaknya …

Continue reading »

May 20

Haiza & Amir@Kuala Kangsar, perak

Norhamirullah atau Amir merupakan bekas teman sekerja saya. Meja sebelah saja tapi kini telah pun berhijrah ke syarikat lain. Walaupun begitu hubungan masih erat. Beberapa hari sebelum majlis beliau telah menghubungi saya untuk mendapatkan perkhidmatan daripada saifudin photography bagi kedua-dua majlis iaitu di pihak perempuan dan belah lelaki. Majlis pihak perempuan dilangsungkan di Kuala Kangsar, …

Continue reading »

May 19

Saiyidah Nabihah & Abdul Jalil @ Muar, Johor

Kali ni cukup lama kami tak update blog. Bukan sebab takde apa nak update atau sebab takde tugasan tetapi sebab job dan kerja editing yang banyak menyebabkan tiada masa untuk menaip di blog. Kalau ada masa senggang pun saya akan guna untuk bermain-main dengan anak je (Dah kahwin rupanya..hehe).. Update kali ni pun sebenarnya tak …

Continue reading »

Older posts «

» Newer posts