Category Archive: Uncategorized

Oct 04

Nabilah & Shazmeer @ Bandar Putra Segamat

Hari ni kami sempatkan juga update blog ini dengan satu job kami baru-baru ini. Ada saja job lain tapi kami tak punya masa nak update. Customer kami Nabilah @ Bella ni bersama ibunya menegur saya ketika saya sedang cover satu job di Bandar Putra awal tahun ini. Tak lama selepas tu beliau pun confirm hire …

Continue reading »

Feb 11

Noorazizah & Mohd Shazreen @ Simpang Ampat, Tampin

Majlis sudah lebih setengah tahun berlalu dan baru kini kami sempat untuk update mengenainya. Majlis pernikahan dan persandingan Noorazizah dan Mohd Shazreen telah berlangsung pada 22 dan 23 Jun 2013. Ingatkah anda pada tarikh ini Malaysia sedang dilanda jerebu yang teruk? Majlis yang berlangsung di Simpang Ampat Tampin ini telah dilangsungkan dalam keadaan berjerebu. Majlis …

Continue reading »

Aug 26

Surati & Solehan@Kampung Melayu Raya, Segamat

Pengantin perempuan dah mengandung pun tapi cerita dia kahwin baru hari ni nak keluar. Memang jamed krem kali ni. Terlalu banyak job yang tidak diupdate dalam blog. InsyaAllah merangkak-rangkak kura-kura la lepas ni nak update. Surati ni sepupu saya dan solehan ni kawan sekelas saya masa sekolah rendah dulu. Kira kahwin sekampung la ni. Event …

Continue reading »

Feb 02

Norfaridah & Zaidee @ Gemas dan Tampin, Negeri Sembilan

Pada 29, 30 November dan 1 Disember 2012, bertempat di Gemas dan Tampin Negeri Sembilan, Rizal Mohd telah ditugaskan untuk cover majlis ini. Majlis meliputi majlis bagi pihak perempuan dan pihak lelaki. Jika di Gemas, lokasi wajib outdoor adalah di stesen keretapi Gemas. Memang terbaik. Pasangan ini mendapat item berikut: Kami share sikit beberapa design …

Continue reading »

Apr 07

Album siap!

Salam sabtu semua, petang ni saya akan pulang ke Segamat. Esok ada shoot di Labis. Sambil-sambil shoot saya juga akan deliver set album pasangan Nurriza & Mohd Melaki. Album Zainudin & Liza juga sudah siap tetapi delivery akan dilakukan di KL kerana kedua-duanya bekerja di KL. Bagi post hari ni saya cuma akan tunjukkan set …

Continue reading »

Older posts «