«

»

Apr 16

Einayah @ Muar, Johor

Einayah ni booking awal sangat-sangat. Awal tahun dah booking walaupun majlis beliau hujung tahun. Macam ni lah bagus. Tak serabut dan tak payah nak berebut photographer last minute. Kalau anda rasa harga kami kompetitif dan sangat berbaloi jangan tunggu lama-lama. Ikut cara Einayah ni dan grab terus servis kami. Custom album Einayah ni terpaksa saya buat dua kali tanpa caj tambahan kerana berlaku kecacatan ketika proses finishing di kilang. Sewaktu saya mengambil custom album beliau di kilang ada seorang photographer menegur saya… “bang…lawalah border kerawang abang.. macam mana abang buat?… saya pun tanpa rasa kedekut share sedikit teknik buat border kerawang tu. Melalui pengamatan saya sekarang ni ramai photographer tak buat design border kerawang… mungkin strengh kami di situ dan kami akan teruskan. Kalau anda pun minat apa salahnya hubungi kami di 017-7149632.

mockup sticky 2mockup sticky 1DSC_3191 DSC_3270
DSC_3422DSC_3433-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>