Pakej pertunangan

Package RM500

  1. Single photographer
  2. 3-4 Hours coverage
  3. Covers engangement ceremony (Majlis pertunangan)
  4. Unlimited photoshoot
  5. Sticky album with 120pcs edited and printed photos
  6. DVD Burn (High resolution)

Package RM750

  1. Single photographer
  2. 3-4 Hours coverage
  3. Covers engangement ceremony (Majlis pertunangan)
  4. Unlimited photoshoot
  5. 8×12 Custom album
  6. DVD Burn (High resolution)

 

Additional items (Optional)

  1. Mockup sticky album with edited and printed photos (RM330)
  2. Custom album (RM400)
  3. Storyboard album (RM500)
  4. 11R photo with frame (RM150)

Harga yang diberikan adalah untuk sekitar lembah Kelang,(KL & Selangor) Segamat, Muar, Gemas Negeri Sembilan dan yang berhampiran dengannya. Bayaran tambahan akan dikenakan jika berada diluar kawasan. Pakej di atas hanyalah untuk sehari sahaja. Jika melibatkan 2 hari atau lebih, caj tambahan yang bepatutan dan bersesuaian akan dikenakan.

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut pakej. Anda juga boleh request custom package supaya sesuai dengan budget anda.

Terma & Syarat

Jadual bayaran
50% : Bayaran booking
50% : 1-4 minggu selepas album siap

Jadual penghantaran
Dijangkakan dalam tempoh masa 1-4 minggu
Tertakluk kepada perubahan.
Kos penghantaran akan dikenakan jika di luar kawasan

5 comments

  1. NORHASIMAH HAMID

    kalau amek pakej bertunang dan rumah di jelebu n9,brape sume?

  2. azie

    salam..nk tanye,kalo without album n burn dlm dvd bape yea?

  3. saifudin

    Salam. Boleh tgk pakej shoot and burn kami ya

  4. siti hajar

    hi, sy berminat dengan pakej tunang ni..yang first tu….sy duduk kat golf height seremban negeri sembilan…mcm mana sy nak contact awak ye?

  5. Arif Arshad

    Assalammualaikum, saya berminat dengan pakej tunang rm500. Saya bertunang pada 13 jun 2015. Ada photographer perempuan tak?
    Tempatnya di seri kembangan, selangor.
    Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>