«

»

Aug 05

Hasil kerja Saifudin Photography di media cetak

Sungguh tak sangka hasil kerja Saifudin Photography telah dimuatkan di dada akhbar. Saya tak pasti akhbar mana sebab hanya dapat lihat keratan akhbar melalui emel yang di hantar kepada saya. Saya bukanlah official photographer untuk event ini. Kebetulan saya bawa kamera dan OP TIDAK HADIR pada hari kejadian. Saya pun shoot dengan sebaik mungkin dan salah satu gambarnya adalah seperti bawah. Kalau ikutkan saya perlu diberi bayaran untuk shoot gambar ni. Jadi lepas ni sorrylah saya takkan bawa kamera for free. Saya tahu company ada budget untuk photographer. Memandangkan saya telah menyelamatkan keadaan why not payment allocated for that photographer bagi kat saya kan?..shutter count pun nak kena ambil kire kan… apa pun inilah dia gambarnya…

3 comments

  1. zairie

    wah.. taniah! lepas nie leh ambek gambar aku kahwin lak.. hehe

  2. Amry

    orang kata photograper ni berharga, memang patut bro kena bayar kan……kalau saya, tak puas hati juga a dibuatnya

  3. saifudin

    thanks 4 comment Amry..apa nak buat. kena redha juga. yg penting lepas ni xnak bawa kamera for free..sbnrnya satu kali petik semakin kuranglah value kamera tu, jadi setiap petikan tu ada harganya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>