«

»

Oct 10

Mak Iti Catering Open House

Terima kasih saya ucapkan kepada Tok Alang, Owner Mak Iti Catering yang sudi memanggil saya menjadi photographer rasmi bagi Majlis Jamuan Hari Raya yang telah dilangsungkan pada 8 Oktober 2010 bertempat di Medan Selera Angsana Hilir Kampung Pandan. Majlis bermula pada Jam 5.00 Petang dengan bacaan tahlil dan berakhir lebih kurang Jam 11.00 malam. Memang letih kerana tetamu yang dijemput dan hadir diluar jangkaan saya. Terlalu ramai seolah-olah Majlis Perkahwinan. Jika anda memerlukan khidmat catering, bolehla dapatkan khidmat Mak Iti Catering atau hubungi saya supaya saya boleh bantu anda menghubungi Tok Alang. Saya agak malas untuk masukkan gambar-gambar yang terlalu banyak. Jadi saya hanya masukkan satu gambar yang diedit.

Sebahagian gambar yang diedit

Saya update sikit dengan gambar album yang telah disiapkan.

Album berwarna merah. Agak mahal juga album ni

Pandangan dari tepi

Gambar saiz A4 yang telah dilekatkan.

Banyak lagi gambar yang menarik sebenarnya. Cuma tidak dapat dipaparkan di sini kerana bertentangan dengan polisi laman web saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>