«

»

Nov 02

Norain & Zulkifli @ Felda Pemanis, Segamat

Hari ni saya nak update tentang majlis pernikahan dan persandingan Norain Sahari dan pasangannya Zulkifli Azman. Majlis berlangsung selama 3 hari iaitu nikah pada petang jumaat, majlis persandingan pada hari sabtu dan majlis sambut menantu pada hari ahad. Pasangan ini keda-duanya orang felda pemanis jadi mudahlah untuk saya uruskan. Majlis disebelah pihak lelaki Roslan yang shoot sebab saya pun nak berjalan-jalan jugak. Abang Roslan adalah partner baru saya. No compromise tentang kualiti gambar sebab dia memang orang lama (otai). Kepandaiannya membaca kecerahan cahaya membuatkan saya sentiasa jeles dengan hasil gambar beliau walaupun dengan kamera Nikon D4ox sahaja. Tapi sekarang beliau sudah ada kamera yang lebih baik.

Ok, pasangan ini telah menerima item berikut:

Error!

  1. 30pages 12 x 10 inch custom album with crystal cover
  2. Black leather Briefcase
  3. Set mockup sticky album
  4. 2 x 8RW with wood frame
  5. DVD set

Sayang sekali saya terlupa nak shoot gambar album yang dah siap. Jadi disini saya masukkan sebahagian design dalam custom album.

Paparan di sini mungkin nampak agak serabut sikit sebab gambar kecil dan banyak. Album yang sudah siap pasti kelihatan berbeza. So, macam mana? menarik tak? kalau berkenan call la kami ~ 017-7149632

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>