«

»

Oct 03

Norazah Yusuf & Jafni

Weekend ini memang amat memenatkan. Balik je dari office terus bertolak pulang ke kampung di Segamat. Hari Sabtu ada kenduri kahwin. Mesti kena pergi sebab kawan sekolah yang kahwin. Norazah adalah rakan sekolah tapi kami tak sekelas. Suaminya Jafni pula walaupun tidaklah berkawan dengannya tapi satu ketika dulu kami satu pasukan dalam PBSM sekolah menengah Dato’ Bentara Dalam Segamat. Cumanya bila saya bertukar ke SMKA Segamat, kami sudah tidak bertemu. Apa pun saya dan isteri mengucapkan tahniah dan semoga berbahagia. Terima kasih juga pada schoolmates lain yang datang. Sorrylah,,,tak sempat nak berbual panjang. Saya dengan muka tak malu telah shoot gambar-gambar di bawah. 🙂

Ketibaan pengantin lelaki

Pengantin perempuan yang tersenyum lebar menanti sang suami..

Saat sang puteri disatukan dengan puteranya..

Penatnya mengipas

Saat melangkah menuju pelamin...jaga-jaga..bayak tol kena lalu

Menunggu suami yang takde duit kecik nak bayar tol

Lepas duit tol dibayar baru dia tersenyum..

Dari celah kerusi pun boleh..

Bersanding di atas pelamin

Dia nak bergambar jugak...

Sekian saja story minggu ini…the end..

5 comments

  1. siti saleha

    salam…
    wa….tq pudin publish gambar wed nie…i x g..ade hal len..hang da gemok…tanda bhg.hehe..cntek pic yg d ambil…so, next time if my bro or sis kawen bleh la tempah..n congrates to jep also…..my old fren…

  2. saifudin

    hehe..thanks siti saleha..memang dh gemok pun..orait..nanti sape2 nk kawen referla kt saya =)

  3. mas

    cantek2….xpenah nmpk pon kat skola skkj dlu?
    kakak azah :))

  4. azah

    hahah mandai2 je ko wat jalan cte sndiri…..ke pengalaman dolu2?? hahaha
    nway…nice job bro….cantek

  5. saifudin

    Mas, awak maksudkan saya ke? klu saya..sy bkn bdk SKKJ tapi ramaila yg SKKJ saya kenal sebab sekolah menengah kt SDBD & SMKA Segamat..

    Aza..Kampung Awat xde tol…haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>