«

»

Nov 15

Nurul Hajar & Mohd Shahrul @ Felda Redong, Segamat

Bertempat di Felda Redong, Segamat Nurul Hajar binti Samuri telah diijabkabulkan pada 20 Oktober 2012. Majlis persandingan pula telah dilangsungkan pada keesokkan harinya iaitu pada 21 Oktober 2012. Tugasan ini telah diselesaikan oleh Rizal Mohd. Ini adalah kali kedua pihak Saifudin Photography menerima tempahan daripada warga Felda Redong. Semoga akan ada tempahan-tempahan lain pada masa hadapan.

Nurul Hajar merupakan kenalan saya dan kami adalah satu batch masa di sekolah menengah dahulu. Cuma dia kelas pandai dan saya yang tak berapa pandai ni duduklah di kelas yang sesuai dengan saya =)

Menariknya, pasangan ini telah memilih stesen keretapi Gemas sebagai lokasi penggambaran outdoor. Suatu tempat yang tidak asing kerana rumah ibu mertua saya dekat dengan Gemas dan lokasi ini sering menjadi pilihan pasangan pengantin untuk bergambar. Pasangan ini sanggup datang ke sini walaupun jaraknya amat jauh. Mungkin sekitar 30KM dari rumah pengantin. Mujurlah ianya satu jalan yang sama untuk Rizal pulang ke Kuala Lumpur jadi tiada masalah besar.

Ok,lah sedikit gambar yang boleh saya kongsikan di sini.

 

Share sikit post processing

Cover depan dan belakang. Design telah dihantar untuk cetakkan.InsyaAllah beberapa hari siap.

Anda berminat dengan perkhidmatan kami? hubungi 017-7149632

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>