Pakej perkahwinan

Berikut adalah pakej yang kami sediakan:

Pakej-pakej yang kami tawarkan di sini adalah satu panduan. Kami juga bersedia memberikan perkhidmatan jurufoto kepada anda bergantung kepada bajet anda.

500 copy

  • Single photographer
  • Covers akad nikah, berarak, bersanding, makan berdamai etc (if same day)
  • Unlimited photoshoot
  • DVD Burn (High resolution)

 

900 copy

  • Single photographer
  • Half day coverage (Pagi-petang)
  • Covers akad nikah, berarak, bersanding, makan berdamai etc (if same day)
  • Unlimited photoshoot
  • DVD Burn (High resolution)
  • Mockup sticky album with 120pcs 4R & 1pc 8R edited & printed photos
  • 8R edited & printed photo with frame
  • Free Outdoor photo shoot (if same day)
  • Free gift from Saifudin photography

1300 copy

  • Single photographer
  • Half day coverage (Pagi-petang)
  • Covers akad nikah, berarak, bersanding, makan berdamai etc (if same day)
  • Unlimited photoshoot
  • DVD Burn (High resolution)
  • 8×12 Storyboard album – (Wrap / leather / wrap leather / crystal) cover
  • 8R edited & printed photo with frame
  • Free Outdoor photo shoot (if same day)
  • Free gift from Saifudin photography

1600 copy

  • Single photographer
  • Half day coverage (Pagi-petang)
  • Covers akad nikah, berarak, bersanding, makan berdamai etc (if same day)
  • Unlimited photoshoot
  • DVD Burn (High resolution)
  • Mock up sticky album with 130pcs edited & printed pictures
  • 10×12 Storyboard album – (Wrap / leather / wrap leather / crystal) cover
  • 11R edited & printed photo with frame
  • Free Outdoor photo shoot (if same day)
  • Free gift from Saifudin photography

2000 copy

  • Single photographer
  • Half day coverage (Pagi-petang)
  • Covers akad nikah, berarak, bersanding, makan berdamai etc (if same day)
  • Unlimited photoshoot
  • DVD Burn (High resolution)
  • Mockup sticky album
  • 170 edited & printed picture
  • 10 x 15 Storyboard album – (Wrap / leather / wrap leather / crystal) cover
  • 11R edited & printed photo with frame
  • Free Outdoor photo shoot (if same day)
  • Free picture slideshow (with music)
  • Free gift from Saifudin photography

Additional items (Optional)

  1. Sticky album with edited and printed photos (RM250)
  2. Mockup sticky album with edited and printed photos (RM330)
  3. Custom album (RM400)
  4. Storyboard album (RM500)
  5. 11R photo with frame (RM150)
  6. Picture slideshow (with music) (RM100)

Harga yang diberikan adalah untuk sekitar lembah Kelang,(KL & Selangor), Hulu Langat,  Segamat, Muar, Gemas Negeri Sembilan dan yang berhampiran dengannya. Bayaran tambahan akan dikenakan jika berada diluar kawasan. Pakej di atas hanyalah untuk setengah hari sahaja (Siang sahaja). Jika melibatkan waktu malam, 2 hari atau lebih, caj tambahan yang bepatutan dan bersesuaian akan dikenakan.

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut pakej. Anda juga boleh request custom package supaya sesuai dengan budget anda.

Terma & Syarat

Jadual bayaran

10% : Bayaran booking (tidak akan dikembalikan)

50% : Selesai penggambaran

40% : 1-4 minggu selepas album siap

Jadual penghantaran
Dijangkakan dalam tempoh masa 3-4 minggu
Tertakluk kepada perubahan.
Kos penghantaran akan dikenakan jika di luar kawasan

32 comments

1 ping

  1. noin

    hi =)
    nak tanya. sye nye tunang & akad nikah jumaat-bersanding sabtu.
    agk blur nk pilih.
    so mana pakej yg u akan recommend?

  2. saifudin

    sebenarnya depend pada your budget, kalau lihat drpd budget di atas saya akan cover semua sekali. Hanya yang menjadi perbezaan adalah pada jenis album dan item2 tambahan

  3. sahara

    slm…tarikh majlis p’kahwinan pada 18/11/11 (majlis akad nikah) & 19/11/11(bersanding) di Dewan Kg.Jawa, Segamat.
    sekiranya, item sepertimana yg tertera dibwh, berapa harga yang u bole bg?
    1) sticky album
    2) custom album (jenis kristal)
    3) photo 8R & 11R with frame
    4) CD
    5) Outdoor
    em, satu lg, freegift 2 ape ye?sbb ada fotografi yg sy pergi survey, diorg bg free banner. so, just nk tahu ape brg utk freegift 2…hehehe..
    tq….

  4. fai

    as salam… saya berminat dgn pakej asas.. RM700.. sy nikah 21 jan 2012, sanding 22 jan 2012..
    ada 2 perkara yg sy nk tmbah:
    1.sy nk tau, kalo sy nak ambil utk 2hari mcm mane.. nikah n sanding hari lain2…
    2. n sy nk storyboard album..

  5. nana

    saya nak tanya, kalau area tiram, johor bahru.. brpe chrge yng akan dikenakan ??

  6. Tok alang/Mak iti

    Salam ramadan. . .
    Anak tok nk kahwin pd 16/09/12 pakej mn yg sesuai tok nk ambik tp sbut mnantu je. .
    ingat lg x. . ,tok medan selera pandan
    tk

  7. zafinaz

    Salam
    kalau majlis tu untuk 2 belah tempat..
    minggu nie kat tampin n9
    and minggu depan kat sg.buloh brape ye…
    bajet nye?

  8. norain

    saya tinggal di segamat…majlis saya berlangsung selama 2 hari dimana pada hari pertama nikah dan malam berinai dan bersanding pada keesokkan harinya…berapakah anggaran untuk caj bayaran???

  9. neesa

    Salam..sy nak tnye brape ye harge fotografi untuk majlis btandang untuk 28/9/13..
    free x tarikh tu?

  10. neesa

    Kalau fotografi mjls btandang untuk area bgan datoh perak brape ye

  11. Asroll

    Assalamualaikum…

    Majlis insya Allah akan berlangsung pada
    12.12.13 – Akad Nikah (Malam)
    14.12. 13 – Majlis Kenduri Kahwin
    Lokasi Segamat.

    Jadi, saya nak mintak pencerahan untuk harga sebenar sekiranya saya nak pilih Pakej RM800 dan Pakej RM 1200…adakah harga masaih ikut pakej atau ada tambahan…

    TQ.

  12. koy

    Salam, available lg ke package ni utk majlis 2014?

  13. zhan

    Salam , still available lg x untuk 1/12/2013 di sungai balang muar ?

  14. shieda

    salam, saya nikah 7/2 dan sanding 8/2 di Parit jawa, Muar…..still available lagi x? untuk pakej bajet,, hubungi saya Shida

  15. izzah

    saya tinggal di palong timur 01.. ada service tak kat situ ?. majlis saya berlangsung selama 2 hari , pada hari pertama nikah dan malam berinai dan bersanding pada keesokkan harinya…berapakah kos y dianggarkan ??

  16. Anne Iemma

    Assalammualaikum..sy tinggal di palong 4, gemas, n9..ada service x kat situ? Majlis sy berlangsung utk 2 hari iaitu 31/5/2014 utk nikah dan 1/6/2014 utk bersnding…pliz email me for the detail..tq..

  17. saifudin

    Salam. Saya dah emelkan tapi masih belum ada response. Sila hubungi saya di 0177149632 utk response segera. Tq

  18. sabri

    salam, saya sabri. sya nk tnya, kalau package buget yg rm900 tu, kalau nikah jumaat, pastu sanding hari sabtu.. mcm mane tu ya.. bole tak?

  19. Farhana

    Salam , Saya nak tanya , 14/6/2014 saya akad nikah tapi tiada sanding lah lepas nikah just makan beradap then saya nak package yang rm900 tu . masa tu awak free tak ?

  20. liya

    Hye..
    Sye nk tanye harge kt atas still valid x for 2014..?
    Sye nikah jumaat..sabtu mlm berinai & ahad majlis..?
    Berape ye..?
    Utk bulan 8..
    TQ 🙂

  21. saifudin

    Ya. valid. hubungi saya di 0177149632. tq

  22. mira

    semua pkej hnya seorang phtography..blh cmfirm ke gmba xkan ada yg trtinggl?

  23. rozaly

    no phone tu masih boleh guna ke

  24. saifudin

    Ya. Boleh. Maaf kalau call tak berangkat sebab on duty

  25. ana

    salam saya nk tya pakej di atas nie msh available lg ke sehingga ujng thn 2014 atau ada perubahan?

  26. Maizatul Azira

    Salam,

    Pakej ni agak2nya still valid x untuk Oktober 2015? Tq

  27. khalida

    Assalamualaikum..sy khalida..majlis akan dibuat dipuchong pd 5/4/15..sy nk tnye pakej rm900 masih available ke tok tahun dpn atau ade perubahan?
    Terima kasih

  28. zulkiflibbaharudin

    Maam mana jika ambil gambar pada hari perkahwinan saja anggaran dari jam 1100 hingga 3 atau 4 ptg.Berapa harga. Lokasi diSg Kantan Kajang.

  29. zulkifli b baharudin

    Saya berminat pakej RM 500 untuk hari perkahwinan pada 17.5.15 jam antara jam 1100-1530.

  30. zulkifli b baharudin

    Saya berminat pakej RM 500 untuk H persandingan.Tarikh 17.5.15 diSg Kantan kajang Selangor

  31. Bunga

    Kalau untuk bulan 8 tahun 2015, harga masih seperti di atas ye?

  32. Shukor

    Salam. tumpang tanya ade kekosongan lagi x pada 12/12/15. mohon beri maklumbalas melalui msg/whatsapp 0192207726

  1. Promosi terkini Saifudin Photography | Saifudin Photography

    […] Wedding packages […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>