«

»

May 19

Saiyidah Nabihah & Abdul Jalil @ Muar, Johor

Kali ni cukup lama kami tak update blog. Bukan sebab takde apa nak update atau sebab takde tugasan tetapi sebab job dan kerja editing yang banyak menyebabkan tiada masa untuk menaip di blog. Kalau ada masa senggang pun saya akan guna untuk bermain-main dengan anak je (Dah kahwin rupanya..hehe).. Update kali ni pun sebenarnya tak ikut turutan kerana banyak sangat. InsyaAllah akan di update kemudian. Kali ni saya nak update tentang satu majlis di Muar yang di shoot oleh Roslan. Saya amat minat dengan gambar-gambar pasangan ni…. natural & Islamic… inilah konsep yang saya minat dan kerana juga itu kami kini meletakkan tag line di sidebar – Hanya untuk yang menutup aurat.

Menutup aurat dan sopan tidak bermaksud anda takkan dapat gambar yang cantik. Gambar-gambar roslan kali ni memang lawa-lawa sehingga saya tak tahu nak pilih gambar yang mana harus dimuatkan dalam mockup sticky album. Akhirnya selepas saringan gambar lebih kurang 200 keping gambar terpilih sedangkan album biasanya hanya memuatkan 120 hingga 130 keping 4R saja… mana nak sumbat lagi 70/80 keping?? akhirnya saya ambil keputusan untuk combinekan 2 atau 3 keping gambar dalam sekeping 4R. Mungkin jadi kecil sikit tapi agak menarik dan jumlah keseluruhan yang bakal di print dalam sekitar 150 keping. Memang Saiyidah Nabihah ni akan dapat extra lah gambar as free gift dari Saifudin Photography. Jom kita tengok gambar-gambar yang ada.

 nikah1

nikah2

nikah3

nikah4

nikah5

nikah6

DSC_1237

DSC_1248

posing4

posing3

posing1

outdoor4

outdoor

Berminat dengan perkhidmatan kami? Hubungi kami segera melalui call/sms/whatsapp/viber di 017-7149632

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>