«

»

Feb 01

Selamat tahun baru 2013… 2012 masih belum ditinggalkan.

Hari ni februari 2013 tapi blog ni takde update apa-apa. Something wrong somewhere agaknya. Apa pun kami ingin mengucapkan selamat tahun baru 2013 dan nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada semua pelanggan yang mendapatkan perkhidmatan kami pada tahun 2012. Apa pun buku tahun 2012 masih belum boleh ditutup kerana ada beberapa set album yang masih belum di deliver kepada pelanggan.

2012 memang tahun yang amat bermakna dan penting bua kami.

Ia adalah tahun yang penuh dengan pengalaman. Ada pahit ada manis. Yang pahit kami jadikan iktibar dan pedoman. Dalam apa-apa perniagaan sekalipun ada masa kita di atas dan sebaliknya. Segala yang pahit mendewasakan kami dan menjadikan kami lebih professional.

Whateverlah kan… hari ni saifudin photography nak update tentang majlis perkahwinan siti subaidah dan Asri. Siti subaidah ni teman sekampung, sama-sama bersekolah sejak di tadika lagi. Keseluruhan majlis telah di cover oleh partner saya Roslan. Sebab tarikh yang sama adik saya bertunang. Saya cuma sempat shoot masa sesi outdoor sahaja. so, saya tak nak cerita panjang jom tengok gambar-gambar yang ada.

DSC_0463 (2)

CSC_0578-2

weeding outdoor

DSC_0409 (2)

DSC_0428 (2)

DSC_0498

DSC_0419 (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>