Tag Archive: Mockup sticky album

Aug 16

Faliq Razin @Segamat, Johor

Pasangan pengantin ni sudah dapat anak pun tapi cover story baru sempat dimasukkan. Anyway, congratulation to Faliq dan isteri atas kelahiran anak sulong mereka. Majlis menyambut menantu mereka telah berlangsung di kediaman ibu bapa Faliq di Segamat Baru, Segamat. Faliq telah memilih pakej mockup sticky album dan alhamdulillah respon yang diterima positif. Beliau gembira dengan …

Continue reading »

May 19

Saiyidah Nabihah & Abdul Jalil @ Muar, Johor

Kali ni cukup lama kami tak update blog. Bukan sebab takde apa nak update atau sebab takde tugasan tetapi sebab job dan kerja editing yang banyak menyebabkan tiada masa untuk menaip di blog. Kalau ada masa senggang pun saya akan guna untuk bermain-main dengan anak je (Dah kahwin rupanya..hehe).. Update kali ni pun sebenarnya tak …

Continue reading »

Oct 31

Album delivery to Nurul Fazlin & Osman Safian

Hari ni saya nak update tentang set album yang telah pun di deliver pada pasangan Nurul Fazlin dan Osman Safian. Album telah diserahkan sehari sebelum hari raya aidil adha dan hanya sempat update hari ini. Pasangan ini telah menerima item berikut: Set album yang telah dideliver seperti gambar di bawah. Memang berbaloi-baloi.. Anda berminat dengan …

Continue reading »

Oct 29

Wan Saliha & Muhd Masrie @ Sungai Buloh

Pada 9 September yang lalu Rizal Mohd telah cover satu majlis di Sungai Buloh Selangor. Pengantin lelaki iaitu Muhd Masrie Shafie merupakan rakan saya di universiti dulu. Kami di Saifudin Photography mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada beliau dan pasangan iaitu Wan Saliha. Semoga kebahagiaan kalian kekal berpanjangan sehingga ke akhir hayat. Kami juga mengucapkan terima …

Continue reading »

Sep 12

Faizal & Suriani @ Segamat

3 bulan delay untuk update entry ni. Kesian betul. Hmmm… kerja kreatif memang macam ni. Kadang-kadang bila kekeringan idea hilang mood nak buat apa-apa. Album sebenarnya telah lama disiapkan dan telah dideliver pada client. Ditambah dengan laptop yang selalu bermasalah sejak akhir-akhir ini. Walaupun begitu kudrat laptop ni masih lagi perlu ditagih sementara sebarang keputusan …

Continue reading »

Older posts «