Tag Archive: muar

May 19

Saiyidah Nabihah & Abdul Jalil @ Muar, Johor

Kali ni cukup lama kami tak update blog. Bukan sebab takde apa nak update atau sebab takde tugasan tetapi sebab job dan kerja editing yang banyak menyebabkan tiada masa untuk menaip di blog. Kalau ada masa senggang pun saya akan guna untuk bermain-main dengan anak je (Dah kahwin rupanya..hehe).. Update kali ni pun sebenarnya tak …

Continue reading »

Apr 16

Einayah @ Muar, Johor

Einayah ni booking awal sangat-sangat. Awal tahun dah booking walaupun majlis beliau hujung tahun. Macam ni lah bagus. Tak serabut dan tak payah nak berebut photographer last minute. Kalau anda rasa harga kami kompetitif dan sangat berbaloi jangan tunggu lama-lama. Ikut cara Einayah ni dan grab terus servis kami. Custom album Einayah ni terpaksa saya …

Continue reading »

Jun 15

Fadzlin & Faizal @ Kundang Hulu, Muar

Hari ni kena update jugak blog ni sebab dah bersawang. Mana taknya, kami tiada masa kerana bulan 5 dan 6 ni semua orang berebut nak kahwin. Alhamdulillah murah rezeki kami dalam 2 bulan ni. Gambar-gambar ni telah di shoot oleh Roslan dan kini saya sedang menyiapkan album pasangan ini. Delivery mungkin hanya dilakukan pada bulan …

Continue reading »