Tag Archive: negeri sembilan

Feb 22

Azie & Eddi @ Palong 8, Negeri Sembilan

Assalamualaikum kepada semua pembaca dan yang melayari blog ini. Ini adalah job kami pada bulan Ogos 2017 yang lalu. Sudah lama tapi baru hari ni berkesempatan untuk update story dalam ni. Azie dan Eddi berkenalan di tempat kerja dan Eddi ni customer kami yang paling jauh lokasi pekerjaannya. Nak tau di mana? tu…kat liberia… kali …

Continue reading »

Sep 24

Pertunangan Mira @ Kampung Kuala Jempol, Negeri Sembilan

Assalamualaikum Wbt Update ringkas. Tahun 2017 tiada update lagi. Mungkin beberapa yang terpilih saja akan dimuatkan dalam blog ni. Masa agak mencabar untuk kerja-kerja update blog. ok, berkaitan Mira beliau telah melangsungkan majlis pertunangan di Kampung Kuala Jempol atau mudah kata di Bahau.Majlis telah berlangsung dengan sederhana tetapi meriah dengan kehadiran ramai ahli keluarga. Menarik …

Continue reading »

Dec 29

Norsilawati & Shapae @ Felda Jelai, Gemas, Tampin Negeri Sembilan

Bismillahirrahmanirrahim Terlalu lama tidak update blog Saifudin Photography ini. Sibuk!.. itu yang boleh saya beritahu. Kerja-kerja menyiapkan album pun sering terganggu inikan pula untuk mencuri masa update blog. Di saat ini jam sudah menunjukkan pukul 5.38 pagi. Dah nak waktu subuh pun. Saya start buat kerja jam 3 pagi tadi. Sempat siapkan 3 helai design …

Continue reading »

Nov 11

Aishah & Faizal @ Kuala Kelawang, Negeri Sembilan

Majlis perkahwinan Aisyah dan Faizal telah berlangsung pada 24 dan 25 Mei 2013 di Kuala Kelawang Negeri sembilan. Majlis mereka telah dihadiri oleh senior photographer kami iaitu Rizal Mohd. Pasangan ini mengenakan busana serba unggu yang amat menarik. Boleh dikatakan gambar-gambar yang di shoot pada majlis ini menarik dengan composition yang baik daripada Rizal. Nampaknya …

Continue reading »

Sep 29

Nor Famizani &@ Felda Palong 7 Negeri 9

Entah apa dah jadi dengan blog Saifudin Photography ni. Lately, Sifat malas datang melekat tak mau pergi. Penyakit Syawal berterusan sampai ke hari ini. Rasa malas nak update blog walaupun banyak shoot gambar masa hari raya. Mungkin nuffnang dah cecah RM100..oppss!..hehe. Ada kesempatan nanti insyaAllah saya akan upload gambar-gambar masa hari raya. Hari ni saya …

Continue reading »

Older posts «