Tag Archive: sanding

Oct 07

Husna & iziehar shah @ Kampung Kuala Pangsun, Hulu Langat

Bismillahirrahmanirrahim Pada post kali ini kami nak update tentang satu job shoot & burn yang kami kendalikan pada 16 September 2018 yang lalu iaitu majlis akad nikah dan persanding Husna dan Iziehar shah yang telah berlangsung di Kampung Kuala Pangsun Hulu Langat.

Oct 04

Nabilah & Shazmeer @ Bandar Putra Segamat

Hari ni kami sempatkan juga update blog ini dengan satu job kami baru-baru ini. Ada saja job lain tapi kami tak punya masa nak update. Customer kami Nabilah @ Bella ni bersama ibunya menegur saya ketika saya sedang cover satu job di Bandar Putra awal tahun ini. Tak lama selepas tu beliau pun confirm hire …

Continue reading »

Feb 25

Nurazielaizzati & Sahrulazmie @ Kampung Lubuk Selumar

Banyak cerita tentang pelanggan kami yang out of radar dari blog ini akibat kami terlalu sibuk dengan hal lain. jadi bermula Februari 2017 ni kami akan cuba update sedikit demi sedikit job-job kami sepanjang 2016. Post kali ni tentang pelanggan lami Nurazielaizzati dan pasangannya Sahrulazmie yang telah melangsungkan perkahwinan mereka di Kampung Lubuk Selumar, Segamat. …

Continue reading »

Feb 01

Selamat tahun baru 2013… 2012 masih belum ditinggalkan.

Hari ni februari 2013 tapi blog ni takde update apa-apa. Something wrong somewhere agaknya. Apa pun kami ingin mengucapkan selamat tahun baru 2013 dan nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada semua pelanggan yang mendapatkan perkhidmatan kami pada tahun 2012. Apa pun buku tahun 2012 masih belum boleh ditutup kerana ada beberapa set album yang …

Continue reading »