Tag Archive: segamat

Oct 04

Nabilah & Shazmeer @ Bandar Putra Segamat

Hari ni kami sempatkan juga update blog ini dengan satu job kami baru-baru ini. Ada saja job lain tapi kami tak punya masa nak update. Customer kami Nabilah @ Bella ni bersama ibunya menegur saya ketika saya sedang cover satu job di Bandar Putra awal tahun ini. Tak lama selepas tu beliau pun confirm hire …

Continue reading »

Jan 14

Nor Ain & Mohd Awaluddin @ Felda Selancar

2013 adalah tahun yang amat baik buat team Saifudin Photography. Juga tahun yang memberikan petunjuk positif untuk masa hadapan di mana merekodkan jumlah customer paling ramai setakat ni. Selaku founder, saya berasa amat bersyukur dan terima kasih kepada yang telah memberikan kepercayaan kepada kami. Kami tahu masih banyak kekurangan yang perlu kami baiki. Doakan semoga …

Continue reading »

Nov 06

Siti Fatimah & Azwan @ Kampung Genuang Baru, Segamat

Kali ni pasal adik sendiri pula. Memang best sebab kenduri kahwin di rumah sendiri di kampung. Saya memang tak involve sangat dalam hal-hal persiapan sebab tinggal di Kuala Lumpur dan hanya pulang bercuti di saat akhir iaitu sehari sebelum majlis. Well done adik-adikku. Alhamdulillah semua berjalan dengan baik dan lancar. Ramai sangat yang hadir meraikan …

Continue reading »

Aug 26

Surati & Solehan@Kampung Melayu Raya, Segamat

Pengantin perempuan dah mengandung pun tapi cerita dia kahwin baru hari ni nak keluar. Memang jamed krem kali ni. Terlalu banyak job yang tidak diupdate dalam blog. InsyaAllah merangkak-rangkak kura-kura la lepas ni nak update. Surati ni sepupu saya dan solehan ni kawan sekelas saya masa sekolah rendah dulu. Kira kahwin sekampung la ni. Event …

Continue reading »

Nov 02

Norain & Zulkifli @ Felda Pemanis, Segamat

Hari ni saya nak update tentang majlis pernikahan dan persandingan Norain Sahari dan pasangannya Zulkifli Azman. Majlis berlangsung selama 3 hari iaitu nikah pada petang jumaat, majlis persandingan pada hari sabtu dan majlis sambut menantu pada hari ahad. Pasangan ini keda-duanya orang felda pemanis jadi mudahlah untuk saya uruskan. Majlis disebelah pihak lelaki Roslan yang …

Continue reading »

Older posts «