Tag Archive: segamat

Jan 14

Nor Ain & Mohd Awaluddin @ Felda Selancar

2013 adalah tahun yang amat baik buat team Saifudin Photography. Juga tahun yang memberikan petunjuk positif untuk masa hadapan di mana merekodkan jumlah customer paling ramai setakat ni. Selaku founder, saya berasa amat bersyukur dan terima kasih kepada yang telah memberikan kepercayaan kepada kami. Kami tahu masih banyak kekurangan yang perlu kami baiki. Doakan semoga …

Continue reading »

Nov 06

Siti Fatimah & Azwan @ Kampung Genuang Baru, Segamat

Kali ni pasal adik sendiri pula. Memang best sebab kenduri kahwin di rumah sendiri di kampung. Saya memang tak involve sangat dalam hal-hal persiapan sebab tinggal di Kuala Lumpur dan hanya pulang bercuti di saat akhir iaitu sehari sebelum majlis. Well done adik-adikku. Alhamdulillah semua berjalan dengan baik dan lancar. Ramai sangat yang hadir meraikan …

Continue reading »

Aug 26

Surati & Solehan@Kampung Melayu Raya, Segamat

Pengantin perempuan dah mengandung pun tapi cerita dia kahwin baru hari ni nak keluar. Memang jamed krem kali ni. Terlalu banyak job yang tidak diupdate dalam blog. InsyaAllah merangkak-rangkak kura-kura la lepas ni nak update. Surati ni sepupu saya dan solehan ni kawan sekelas saya masa sekolah rendah dulu. Kira kahwin sekampung la ni. Event …

Continue reading »

Nov 02

Norain & Zulkifli @ Felda Pemanis, Segamat

Hari ni saya nak update tentang majlis pernikahan dan persandingan Norain Sahari dan pasangannya Zulkifli Azman. Majlis berlangsung selama 3 hari iaitu nikah pada petang jumaat, majlis persandingan pada hari sabtu dan majlis sambut menantu pada hari ahad. Pasangan ini keda-duanya orang felda pemanis jadi mudahlah untuk saya uruskan. Majlis disebelah pihak lelaki Roslan yang …

Continue reading »

Sep 12

Faizal & Suriani @ Segamat

3 bulan delay untuk update entry ni. Kesian betul. Hmmm… kerja kreatif memang macam ni. Kadang-kadang bila kekeringan idea hilang mood nak buat apa-apa. Album sebenarnya telah lama disiapkan dan telah dideliver pada client. Ditambah dengan laptop yang selalu bermasalah sejak akhir-akhir ini. Walaupun begitu kudrat laptop ni masih lagi perlu ditagih sementara sebarang keputusan …

Continue reading »

Older posts «